Interieur trends 2022

Interieur trends 2022

styling Bregje Nix

Interieur trends 2022

Maak van je huis een echt thuis

Van muren tot raamdecoratie en alles daaromheen, jouw huis is precies naar jouw smaak en stijl ingericht. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij je prettig voelt in je eigen huis. Op zijn tijd wil je ook eens wat vernieuwen in huis, maar wat kun jij dan verwachten in het nieuwe jaar? Lees hier de nieuwe interieur trends van 2022!

1. Natuurlijke en duurzame materialen


We zijn nog lang niet klaar met het verduurzamen van het interieur, het wordt dan ook een nog grotere trend in 2022! Omgaan met energie is hierin erg belangrijk. Je huis lekker koel houden in de zomer, heerlijk warm in de winter en dan nog zien te besparen op de energierekening? Dat los je gemakkelijk en trendy op door duettes op te hangen!

2. Smart Home


Innovatieve technologie met eindeloos veel mogelijkheden, we hebben het over Smart Home. Buiten dat het handige foefjes zijn, kun je er ook veel energie mee besparen. Door slimme gordijnen te installeren kun jij gemakkelijk besparen op de energierekening. Daarbij is het eenvoudig te bedienen via je smartphone, ook als je niet thuis bent! Kijk hier naar de mogelijkheden van slimme gordijnen.

3. Lichte houten kleuren in pvc


Pvc vloeren zijn tegenwoordig enorm populair. Buiten dat een pvc vloer vele voordelen kent, zien ze er geweldig uit en zijn er tal van mogelijkheden in stijlen en legpatronen! Of je nu voor visgraat of rechte planken gaat, een lichte houten uitstraling is dé must have!

4. (Ver-)nieuwde legpatronen: Hongaarse punt & visgraat


We benoemde hem net al heel kort, maar het visgraatpatroon is een echte eyecatcher in jouw huis! Een karaktervolle en klassieke stijl die de warmte helemaal terug laat komen in een modern thuis. Toch een tijdloze touche in de werkkamer? Dan ga je voor het legpatroon de Hongaarse punt!

Comments are closed.

Neem contact op